Verbindingen bij FC Groningen die uitgroeien tot langdurige samenwerkingen

FC Groningen staat voor groei; op het veld, binnen haar maatschappelijke programma’s en economisch. De Trots van het Noorden wil een vliegwiel zijn voor de Noord-Nederlandse economie en heeft daarbij de ambitie het best verbindende zakelijke platform van Noord-Nederland te worden. Er zijn tal van verbindingen gemaakt tijdens zakelijke evenementen of op de tribune bij wedstrijden. Bea Lokhorst van Preadyz uit Assen en Werner Hoenders van TrainersNoord ontmoetten elkaar via de FC en die ontmoeting mondde uit in een mooie en langdurige samenwerking.

Ieder seizoen speelt FC Groningen minimaal 17 thuiswedstrijden waarbij het zakelijk netwerk binnen de FC Groningen Business Club samenkomt in Euroborg. Onder het genot van een hapje en drankje en het vermaak van de thuiswedstrijd van FC Groningen kan kennis worden gemaakt met tal van interessante potentiële businesspartners.

Voorbeeld
Een pakkend voorbeeld van twee businessleden van FC Groningen die met elkaar aan de praat raakten op een wedstrijddag in Euroborg, is het verhaal van Bea Lokhorst van Preadyz en Werners Hoenders van TrainersNoord. Het eerste informele gesprek bij FC Groningen resulteerde in een mooie samenwerking.

“Werner verzorgt al sinds de oprichting van Preadyz begin 2016 diverse (teambuildings)trainingen voor het hele team van Preadyz,” vertelt Lokhorst. “Super zoals hij zich weet aan te passen aan zijn publiek, zijn enthousiasme werkt aanstekelijk op iedereen! Hij weet de mensen met wie hij werkt snel te in te schatten, zodat iedereen op een voor hem of haar comfortabele wijze een waardevolle inbreng kan geven; zo weet hij ook introverte deelnemers soepeltjes te laten floreren in het geheel, erg knap en mooi hoe hij dat doet!”

Hoenders spreekt van een echte match tussen TrainersNoord en Preadyz. “De medewerkers van Preadyz hebben veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid in hun werk. Dat spreekt mij aan. Daarnaast is er bij Preadyz een positieve sfeer en een leergierige houding. Digitalisering en innovatie staat hoog in het vaandel en dat alles past goed bij onze visie op leren: blended learning. Dat is de match!”

Evenementen
Naast momenten tijdens wedstrijddagen waarbij de accountmanagers van FC Groningen actief in gesprek gaan met vele zakelijke relaties om op die manier de behoeften en wensen te achterhalen, zijn er gedurende het gehele seizoen vele evenementen van de FC Groningen Business Club. Inspiratiesessies, bedrijfsbezoeken waarbij van elkaar kan worden geleerd, of puur gezellige evenementen om elkaar in een ongedwongen sfeer te ontmoeten. Centraal tijdens al deze evenementen staan de handelskansen en netwerkmogelijkheden die er altijd zijn. FC Groningen zet vol in op verbinden met als doel om samen groter te worden.

Bron: FCGroningen.nl

Anderen lazen ook :