Hoe stel je tijdens het verkoopgesprek de juiste vragen?

Bij Hoenders leer je werken met een stappenplan. Met deze stappen kan je een verkoopgesprek structuur geven. Dit geeft jou vertrouwen en helpt je bij het voeren van een goed verkoopgesprek. Het resultaat is meer opdrachten, omzet en fun in je werk.

Wij noemen deze gesprekstructuur FOPEN. Werner leert jou om deze structuur in praktijk te brengen in een face tot face training. Je krijgt praktische handvatten, zonder dat je jouw authenticiteit geweld aan doet. Houvast in het verkoopgesprek met FOPEN.

Presenteren kun je leren – ook als introvert. Misschien herken je jezelf in deze vragen:

Doe ik het wel goed?
Verkopen kun je leren!
Ik ben er niet zo goed in, dus misschien moet ik een training volgen.
Wat is er mooier dan leren en groeien onder begeleiding van een ervaringsdeskundige?
Als ik in een verkoopgesprek zit met een mogelijke klant word ik heel onzeker.
Zou je graag handvaten willen hebben om beter te verkopen?
Ik zou graag met meer zelfvertrouwen het gesprek in gaan.

Verkopen op een stijlvolle manier

Als professional wil je graag je diensten verkopen, maar wel op een stijlvolle manier. Hoe pak je dat aan? Combineer het beste van beide werelden. Profileer jezelf met inhoudelijke kennis en gebruik daarbij de beproefde methoden en technieken van ervaren verkopers. Leg uit wat jou onderscheidt van anderen, vertel wat jij concreet kunt betekenen voor de klant en durf hem om de opdracht te vragen.

Met praktische adviezen en herkenbare cases laat ik zien hoe iedereen meer, leukere of betere opdrachten kan krijgen. Een mooi cadeau voor jezelf, collega of een klant!

Anderen lazen ook :