Stap in de wereld van online leren

Effectieve leerervaring door online leren

Stap in de wereld van e-learning en laat je bedrijf en team groeien. Ontdek onze op maat gemaakte online trainingsmogelijkheden die perfect aansluiten op jouw behoeften. Van het ontwikkelen van een eigen (online) Academie tot in-company trainingen op maat, wij bieden een scala aan oplossingen. Met focus op soft skills zoals communicatie en leiderschap, zorgen wij voor effectieve leerervaringen die passen bij jouw organisatie. Klaar voor een vernieuwende en boeiende manier van leren? Ontdek het bij ons!

Voor de ontwikkeling van bedrijven en professionals is het belangrijk om tijd vrij te maken voor reflectie, ontwikkeling van vaardigheden en persoonlijke groei. Online trainen kan hierin een belangrijke rol spelen. Wij hebben daar een ruim aanbod voor:

  • In-company trainingen op maat: online/blended
  • Ontwikkeling van een eigen academie

 

Wij werken bij voorkeur blended

Blended learning is een leermethode die on- en offline leerinterventies combineert. Jij als deelnemer staat daarbij centraal en de training is toegespitst op de praktijk. Leren is leuk. Door middel van interactieve entertainment elementen (animatiefiguren, video en quizzen) in het leersysteem vergroten we het plezier en de effectiviteit van de leerinterventies.


In-company trainingen op maat

Op de thema’s communicatie, commercie en leiderschap hebben wij online leermodules ontwikkeld. Dit zijn geen doorklik modules, maar innovatieve e-learning journeys met veel video’s, rollenspellen en interactieve werkvormen. Leerzaam, leuk en praktijkgericht.

Bij veel van onze trainingen hebben wij passende online modules. Hiermee kun je jouw trainingstraject helemaal online laten zijn of blended (live plus online). Voor een blended learning traject met één of meerdere trainingsdagen maken we samen een programma naar jullie wensen.

Een voorbeeld van blended learning

Het team Planner van Hulp bij het Huishouden van Meander Groep volgde een intensieve telefoontraining. De training bestond uit 2 online modules zelfstudie en drie dagdelen oefenen aan de hand van uitwisseling en rollenspellen.

Ontwikkeling van een eigen academie

Er is een breed scala aan online trainingen, maar zit daar de juiste bij, wat echt past bij jouw organisatie? Graag bied je jullie eigen medewerkers een maatwerk programma dat ook past in de uitstraling en lay-out van jullie eigen organisatie. Wij hebben ervaring in het ontwerpen van e-learning op het gebied van soft skills. Denk daarbij aan thema’s als: Klantgerichtheid, Communicatie, Sales en Leiderschap.

Wij helpen onze klanten met het realiseren van een eigen Academie. Dit is een platform met diverse trainingen, toegespitst op relevante skills voor verschillende medewerkers. Dit kan volledig online zijn (inclusief online oefenen met trainingsacteur) of blended. Bij die laatste variant combineren we online met fysieke trainingsbijeenkomsten. Alles wat online kan, doen we online, zoals bijvoorbeeld theoretische instructies, interactieve online oefeningen, polls en dus ook rollenspellen.

We hebben de expertise en ervaring om een volledig online soft skills trainingsprogramma op maat te maken. We ontzorgen jou en pakken de volledige productie op, waaronder video’s maken, casuïstiek uitwerken, rollenspellen schrijven en opnemen, en dergelijke. Hierin is een co-productie ook mogelijk. Jullie leveren dan bijvoorbeeld casuïstiek, regelen medewerkers voor rollenspellen of verzorgen video’s en editing zelf. Beide opties leveren een resultaat waar je trots op bent!

Een voorbeeld: Abiant Academie

Met TrainersNoord hebben we voor de Abiant Holding uit Groningen een Abiant Academie ontwikkeld. De opzet is dat het theoretische gedeelte online plaatsvindt en de training met acteur kort en intensief is, waarna een praktijkopdracht volgt. Lees hier meer over in onze klantcase.